Hirdetés

mezogazdasag.lap.hu / Cégek: kereskedelem

Cégek: kereskedelem

Műtrágya, Növényvédőszer, Szolgáltatások

Cégünk az Agro-Boma Mezőgép Kft. a mezőgazdaság, szőlőművelés- gyümölcstermesztés és az erdészet területén forgalmazott gépek kereskedelmével és szakszervizével van jelen a magyarországi gépkereskedelmi piacon. A gépkereskedelem mellett igénybe vehető a termékek teljes körű garanciális és garancián túli szervize és alkatrész ellátása. Cím: 3200 Gyöngyös, Karácsondi út 11. info@agroboma.hu

Terménykereskedelem

Mezőgazdasági gépek, alkatrészek, növényvédő szerek,műtrágyák,vetőmagok és kertészeti eszközök értékesítője

Az AgroLicit egy online mezőgazdasági piactér. Rendszerünk az aukciós és fix áron történő értékesítés előnyeit ötvözi az internet adta egyszerűséggel és gyorsasággal. Célunk, hogy ezáltal biztosítsunk a magyar gazdák és kereskedő cégek számára, hogy még kedvezőbb feltételek mellett értékesítsék terményeiket, vagy akár olyan piachoz juthassanak, amiről korábban még nem értesültek.

Az Agroshop webáruházban széles választékban kaphatóak: - gépek (GEO, HITACHI, sarokcsiszoló, ütvefúró, csavarbehajtó, fűkasza, rendsodró) - alkatrészek (csapágy, csavar, alátét, anya, fűkasza alkatrészek) - csomagolóanyagok (zsák, zsineg, bálaháló) - játékok (Berg Toys pedálos gokartok és trambulinok, Bruder, Rolly Toys, Siku miniatúrák) - hóeltakarítás gépei (hóeke, hólapát, hólánc, hómaró)

Agro-Store Mezőgazdasági Szaküzlet gazdaboltként növényvédő szerek, vetőmagvak, műtrágyák, szerszámok, egyéb kiegészítők, egyéni védőfelszerelések, munkavédelmi felszerelések kiskereskedelmi forgalmazásával foglalkozik Dunapataj központjában a Hartai út 8

Agroszemek Kft - Cirok, cukorcirok, takarmánycirok, silócirok, búza, kukorica, lucerna, petrezselyem stb

Minden, ami kert és kertészet - borászat. Saját importú víz-gáz - fürdőszoba szerelvények. Saját gyártású kertbe és belső térbe kutak (kerti kút, falikút) Saját importú Olasz demizson, locsolótömlő, locsolás technika, borászati kellék közül válogathat. Termékeink a nagykereskedelmi ár felső határát súrolja.

A Zöld Energia Oldala

A BRIO-MASSZA Kft elsősorban szilárd biomassza előállítására, rendelkezésre állítására és felhasználókhoz való szállítására specializálódott. Mezőgazdasági szilárd melléktermékeinket szálas alapanyagokból (szalma, kukorica, nád bála, energianövények) állítjuk elő, de a szemes melléktermékeket (ocsú, maghulladék) is hasznosítjuk.

1. a burgonyában - burgonya.hu!

Capello Quasar kukorica adapter már a magyar piacon is elérhető a kizárólagos forgalmazótól, a General-Agri Hungary Kft.-től. Adapter előnyei: háromkéses szárzúzó technológia, 2 év gyári garancia, könnyített kivitel. Fix és összecsukható kivitelben bármilyen kombájn típusra felszerelhető. Kitűnő választás azoknak a gazdáknak, akik a minőségi kukorica betakarítást preferálják.

Az Első magyar Kenderfonó Zrt közel 140 éves múlttal rendelkező cég a raschel termékek gyártása és kenderfeldolgozás területén. Termékeinket főleg a mezőgazdaság, húsipar és az építőipar számára értékesítjük belföldön és külföldön egyaránt. Főbb termékeink: Raschel lapkelme, árnyékolóháló, raschel zsák, műanyag és kender zsinegek, kötelek, kötözők, bálázózsineg.

Romániai erdők, fatelepek

Élőállat felvásárlás és szállítás

FarmForg Kft.

FK-FARM Kft Takarmánykiegészítők kereskedelme

Növényvédőszer, kerti gépek, öntözés és tótechnika, fűmag, környezettechnika,védőfelszerelés, műtrágya, vegyszer nagy választékban

Az gázágyú használatával távol tarthatja a madarakat, vadakat a gyümölcsösétől, halastavaitól, veteményesétől, mezőgazdadási tábláitól. A beüzemelést követően számos programhely áll rendelkezésre ami szabadon konfigurálható a célnak megfelelően. A hanghatás erej körülbelül 100-150 decibel között állítható.

Geringhoff kukorica, napraforgó adapterek és gabonavágó asztalok

Tisztítástechnológia és Gazdabolt

Grube webáruház - Növénymag

A Gyari-Mag Bt. vetőmagvak kereskedelmével foglalkozó cég, így vállalkozásunk kínálatában megtalálhatóak a tavaszi és az őszi vetőmagvak mellett különböző zöldtrágya növények is. A vevőnek lehetősége nyílik arra is, hogy oldalunkon rendelje meg a kívánt mennyiséget, amelyet a cég versenyképes áron ad el a megrendelőnek. Ennek köszönhetően vásárlói rétegünk fokozatos növekedése tapasztalható.

Cégünk a mezőgazdasági termelők input anyagokkal történő kiszolgálásával foglalkozik. Fő profilunk a szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozó gazdálkodók számára a vetőmag, a műtrágya, és a növényvédő szerek forgalmazása, de vevőink közt megtalálhatók a zöldség- és gyümölcstermesztő gazdák is. A hazánkban ismert és felhasznált vetőmagok teljes választékával állunk Partnereink rendelkezésére.

Hat-Agro Kft. - Állati jó megoldások

A mezőgazdaságban - mint az élet minden területén - nagyon fontos, hogy minőségi, válogatott alapanyagokból dolgozzunk. A Horváth Farm Kft. küldetése, hogy jó minőségű, korai és középérésű tritikálé és őszi búza vetőmag, valamint vetőburgonya széles választékát biztosítsa megrendelőinek. Fő profilja ezek termesztése és előállítása.

Műanyag hálók, fémhálók, ármyékoló hálók, favédők

Jász-Tész Kft Hűtőháza, termékek

A Kertészkuckó egy 18 éves gazdabolt új köntösben. Közel 2000 féle termékkel áll a kedves vásárlók szolgálatára. Teljes locsolástechnika, borászati eszközök, kertiszerszámok, kerti rácsok, árnyékolóhálók, lombseprűk, ásók, csákányok, lapátok, kiskerti kertgondozáshoz szükséges kiegészítők, és még rengeteg termék raktárkészletről! Megbízható minőség, kedvező vásárlási feltételek a Kertészkuckónál.

KZIWEB Mezőgazdasági webáruház és MUTA shop, nagy- és kiskereskedelem. Minőségi szerszámok kedvező áron. Ásók, lapátok, villák, ágvágók, metszőollók, locsolástechnika, talicska és molnárkocsi, valamint ezen termékek alkatrészei. Minden évszakban újabb és újabb akciónk várja vásárlóinkat. Amennyiben közbeszerzéshez, pályázathoz keresne beszállítót, állunk rendelkezésükre.

GPS sorvezető, melynek használatával nem kell aggódnia többé a nyomvonalakat illetően. Nincs többé feleslegesen kiszórt műtrágya és vegyszer, nincs többé átfedett terület! Jól látható kijelző, max. 20 cm-es sorcsatlakozási pontosság! Tartsa kezében a munkafolyamatainak elvégzését, használja Ön is az LD-Agro Mg Navigator V2 sorvezető GPS-t, és szorítsa le kiadásait!

kereskedelem

Gabonafélék kereskedelme

terménykereskedelem

Agrárelektronikák gyártása, forgalmazása, javítása

Magyarország legnagyobb fátyolfólia, agroszövet, nem szőtt textília választékát, valamint csúcsminőségű Milagro műtrágyákat kínál a legkedvezőbb árakon.

Monosem Vetőgép Alkatrész Webáruház

Szerszám Birodalom Webáruház

MUTA; MUTA Lux; MUTA Struc; Garden termékek Nagy- és Kiskereskedelme. Mezőgazdasági kéziszerszámok mellett, öntözéstechnikai, hegesztéstechnikai termékek, munkavédelmi felszerelések, csiszolástechnikai termékek, borászati és pálinkafőzők és kiegészítők, talicskák és alkatrészeinek forgalmazása. Amennyiben Ön vállalat/cég/vállalkozó, 7% kedvezményt adunk termékeink listaárából. Viszonteladók rész

Malomipari termékek (liszt, korpa stb.) gyártása, forgalmazása

Új és használt mezőgazdasági gépek és alkatrészek kereskedelme. Nagykőrösön. Lemken, Güttler Vogel-Noot márkaképviselet. Mezőgazdasági munkagépek, mezőgazdasági erőgépek, rakodók, pótkocsik, traktorok, kazánok, biomassza tüzelés, kiegészítők nagy választékban. Szakértelem felsőfokonprofiktól. Pap-Agro Kft. a mezőgazdaság élén!

Primag Kft. - Szemmel tartjuk

A Rácz Gazdabolt Kiskunmajsán és a környékbeli településeken már 1993 óta látja el a helyi gazdálkodók, mesteremberek igényeit. A kínálatban megtalálható minden szükséges szerszám, eszköz és alapanyag, ami a kerthez, barkácsoláshoz, építkezéshez, víz-gáz-

Royal-Kert Kft. Veszprém

A megbízható partner a mezőgazdaságban.

A szennyvíziszapok kiválóan hasznosíthatók a mezőgazdaságban talajjavító, termésnövelő anyagként. A szennyvíziszap, a benne található ásványi és szerves anyagok révén műtrágyakiváltásra is alkalmas, így megoldás lehet a mezőgazdasággal foglalkozók számára a költségek csökkentésére. A Sepedovit Kft. az egész országban foglalkozik mezőgazdasági hasznosítással.

Gázágyú használatával távol tarthatja a kártevő madarakat, vadakat a gyümölcsösétől,halastavaitól, mezőgazdasági tábláitól. A hangrobbanások közötti szünetek beállíthatók minden programban. A detonációkat ciklusokba szervezhetjük a percenkénti detonációtól a óránkénti robbanásokig. A detonáció hangereje szintén szabályozható a gáztöltési idő módosíthatóságának köszönhetően 90-140 db között.

Francia Holstein szarvasmarha genetikai ajánlat, tömegtakarmány alapú szarvasmarha takarmányozás,intenzív olaszperje és cukorcirok vetőmag kereskedelem, talajjavítás komposzt eredetű aerob mikrobiális ökoszisztémával, önellátó szisztéma a szarvasmarhatenyésztők számára teljes talajerőutánpótlási tömegtakarmánytermesztési és takarmányozási tanácsadással

YTO, MTZ traktorok, agrofóliák nagy választékban Tel: 76/494-534, Fax: 76/494-561

Kerti termékek, vetőmagok, növényvédőszerek fóliák, műtrágyák, kerítés fonatok.

Az Elsó Kft 1997-ben alakult azzal a céllal, hogy mezőgazdasági üzemeket lásson el Erdélyből importált sóval. Termékeink között megtalálható a természetes és szelénes nyalósó, ill. takarmánykeverőknek szállított 0-2 mm-es kősó és vákuumsó. Elégedett vevőink javaslatára kínálatunkat kiegészítettük útszóró-sóval, só-tablettával, pác-sóval.

Anyagmozgatás, raktártechnika, mezőgazdasági erő- és munkagépek vagy szerviz? Mindez egy helyen a Starex Pro Kft.-nél! Cégünk 2009-ben alakult, azzal a céllal, hogy Ügyfeleink számára minőségi termékeket ajánljunk, versenyképes szolgáltatásokat nyújtsunk. Folyamatosan bővűlő termék kínálatunkkal, megújuló eszközeinkkel igyekszünk ügyfeleink számára optimális gépeket vagy eszközöket ajánlani.

Minden, amire egy borásznak szüksége lehet...

terménykereskedelem, vetőmagtermesztés

Mezőgazdasági erő és munkagépek- alkatrészek forgalmazása

Mint minden természeti élőlénynek, a vadnak is megvan az életvitele, ami gyakran az általa használt területeken károkat okoz, akár a vadban, akár a földterületen. Ezek a károk lehetnek jelentéktelenek, vagy gyakoriak és nagy horderejűek is. A védekezésre ma már azonban számos módszer, lehetőség adott. Vadriasztó boltunkban elektronikus vadriasztókat, vadriasztó spray-ket és vegyszereket talál.

Vetőmag, virágmag, műtrágya és egyéb mezőgazdasági és kertészeti termékek internetes forgalmazása. A nálunk kapható vetőmagokra és virágmagokra kelési garanciát adunk: ha nem kelne ki, kicseréljük a magot vagy visszafizetjük a vételárat. A vetőmagokat egé

Olaj, kenőanyag nagykereskedelem, Nagykanizsa. Kenőanyag, és akkumulátor nagykereskedelem. Szintetikus és ásványi alapú motorolajok, hajtóműolajok, automata (ATF) váltóolajok személygépjárművek, tehergépjárművek, autóbuszok, erdőgazdálkodási erőgépek, mezőgazdasági, valamint építőipari erőgépek részére. Multifunkcionális mezőgazdasági olajok (STOU, UTTO).

Meghatározás:

A mezőgazdaság foglalja magába a növénytermesztést és az állattenyésztést. Ez az oldal azért jött létre, hogy bemutassa és tematikusan rendezve ön elé tárja a témával foglalkozó legjobb weboldalakat!

A mezőgazdaság foglalja magába a növénytermesztést és az állattenyésztést. Ez az oldal azért jött létre, hogy bemutassa és tematikusan rendezve ön elé tárja a témával foglalkozó legjobb weboldalakat!

Szponzorált hirdetések

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Cégek: kereskedelem
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés